<noscript><iframe src='https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WFX5J8K' height='0' width='0' style='display:none;visibility:hidden'></iframe></noscript>

Welkom bij De VoorzieningenWijzer

Voor welke regelingen en fondsen kom je in aanmerking? Bekijk het stap voor stap. De gemeente , biedt diverse regelingen. Bepaal anoniem waarvoor je in aanmerking komt.

In de volgende stappen laten we je anoniem zien voor welke regelingen je in aanmerking komt én hoe je ze aan moet vragen.

hero afbeelding

Regelingen Check

Foto deelnemer De VoorzieningenWijzer - Martien Sloots

Ik wist niet dat ik daar recht op had

Foto deelnemer De VoorzieningenWijzer - Martien Sloots

Ik ben heel blij dat ik in aanraking ben gekomen met De VoorzieningenWijzer. In het gesprek met de adviseur bleek dat ik letterlijk geld liet liggen! Zo belden we samen met de woningcorporatie en werd mijn huur verlaagd, we sloten ter plekke een beter energiecontract af en aan het eind van het jaar een beter passende zorgverzekering. Dit geeft me iedere maand meer lucht en ik weet nu zeker dat ik het goed geregeld heb.

Martien Sloots - Fulltime medewerker
83% maakt geen of onvoldoende gebruik van gemeentelijke voorzieningen

Kom je er niet uit?

We helpen je graag.
Kies hieronder één van de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.
Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers om direct ondersteuning te krijgen. Beschikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur